https://dermaclinic.oasismed.gr/el/prosfores
facebook
youtubeinstagram

Αύξηση Όγκου, Νεανικό Σχήμα "V" Προσώπου 


Δώστε ξανά στο πρόσωπό σας το… νεανικό σχήμα 'V'
με εμφύτευμα αύξησης όγκου υδροξυαπατίτη - Radiesse®


Τι σημαίνει ‘V’… για νεανικό πρόσωπο;


Συνήθως λέμε ότι «το πρόσωπο φανερώνει την ηλικία μας…». Αυτό ευσταθεί και επιστημονικά! Σε μικρότερες ηλικίες, η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι σφριγηλή και τα περιγράμματά του πιο έντονα.

Το πρόσωπό μας φυσιολογικά είναι συμμετρικό και έχει το σχήμα 'V'.
Όσο μεγαλώνουμε, η έλλειψη υγρασίας κάνει την επιδερμίδα να χάνει την πλαστικότητά της και οι αναλογίες του προσώπου αλλάζουν. Τα μάγουλα χάνουν τον όγκο τους, το πηγούνι χαλαρώνει και «κρεμάει», οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους και το πρόσωπο πλαταίνει στο κάτω μέρος. Το νεανικό σχήμα 'V' σταδιακά αντιστρέφεται και η ηλικία μας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Αύξηση όγκου (Σχήμα

Πώς θα επαναφέρουμε στο πρόσωπό μας το νεανικό… σχήμα ‘V’;


Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην πραγματική επαναφορά του όγκου του προσώπου μας! Αν προσθέσουμε την κατάλληλη αναλογία όγκου στο πρόσωπό μας, αυτό θα ανακτήσει το ιδανικό σχήμα 'V', απαλύνοντας τα σημάδια του χρόνου.

Το λεγόμενο 'V effect' μπορεί να επιτευχθεί με το Εμφύτευμα Αύξησης Όγκου Radiesse®, χάρη στα μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη και το τζελ, από τα οποία αποτελείται το προϊόν. Με την έγχυση του ενέσιμου εμφυτεύματος αύξησης όγκου Radiesse® δημιουργείται αμέσως ο όγκος και η ανόρθωση που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης.

Αύξηση όγκου (Σχήμα


Αυτό όμως που κάνει μοναδικό το εμφύτευμα αύξησης όγκου Radiesse® είναι το γεγονός ότι λειτουργεί σαν «σύστημα στήριξης» κάτω από την επιδερμίδα, παρέχοντας δομή και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού μας κολλαγόνου.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι, στην πλειονότητά τους, τα αποτελέσματα είναι εμφανή επί 12 μήνες ή και περισσότερο!

Αύξηση όγκου (Σχήμα

Τι είναι ο υδροξυαπατίτης (Radiesse®);


Το Radiesse®, γνωστό και ως υδροξυαπατίτης, αποτελεί μη μόνιμο ενέσιμο υλικό, πλήρως βιοσυμβατό και αποικοδομήσιμο, που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου  και προσδίδει στο πρόσωπο το χαμένο σχήμα του.

Παράλληλα, έχει την ικανότητα να προκαλεί νέο-κολλαγένεση. Από τη στιγμή που θα γίνει η έγχυση, αυτό εξακολουθεί να  επιδρά σε βάθος χρόνου, καθώς τα μικροσφαιρίδιά του ενεργοποιούν το μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου του δέρματος γύρω από το σημείο εφαρμογής του. Ακόμη και όταν πια θα έχει απορροφηθεί το Radiesse® από τον οργανισμό, θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο στην περιοχή και θα διατηρήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αύξηση όγκου (Σχήμα

Σε ποιές περιοχές είναι αποτελεσματικό το εμφύτευμα αύξησης όγκου Radiesse®;


Η έγχυση του ενέσιμου εμφυτεύματος αύξησης όγκου Radiesse® μπορεί να είναι αποτελεσματική σε πολλές περιοχές του προσώπου, όπως:
 • Στις ρινοπαρειακές αύλακες (ή «γραμμές γέλιου», τις πτυχώσεις, δηλαδή, ανάμεσα στη γωνία του στόματος και τη μύτη).
 • Στις ρυτίδες μαριονέτας (ή ρυτίδες που δείχνουν μια όψη θλιμμένου προσώπου, τις πτυχώσεις, δηλαδή, ανάμεσα στις γωνίες του στόματος και το πηγούνι), αλλά και τις γωνίες των χειλιών.
 • Στο κάτω (βυθισμένο) μάγουλο.
 • Στα ζυγωματικά.
 • Στο πηγούνι (γραμμή πηγουνιού, βυθισμένο ή επίπεδο πηγούνι).
 • Στα φρύδια.
 • Στους κροτάφους.
 • Στους λοβούς των αυτιών.
 • Στις ατέλειες της μύτης.
 • Στην εξωτερική πλευρά των χεριών.
Πέρα από τη χρήση του ως ενέσιμο εμφύτευμα για τη διόρθωση των ρυτίδων του προσώπου, το Radiesse® μπορεί να εφαρμοσθεί αποτελεσματικά και σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σε περιπτώσεις που απαιτείται:
Αύξηση όγκου (Σχήμα

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του εμφυτεύματος αύξησης όγκου Radiesse®;

 • Είναι εύκολα αποδεκτό από το σώμα.
 • Δεν απαιτείται τεστ αλλεργίας.
 • Είναι ασφαλές στη χρήση: από το 2004 έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως πάνω από 3.000.000 θεραπείες Radiesse®.
 • Έχει άμεση δράση, χάρη στο ελαστικό πλέγμα τζελ.
 • Έχει αποτελέσματα μακράς διαρκείας, εξαιτίας και της ενεργοποίησης του φυσικού κολλαγόνου.

Πότε θα δω αποτέλεσμα;


Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά, ξεκινώντας από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το πρώτο 3μηνο, η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 15 μέρες περίπου, ενώ σε επίπεδο συντήρησης οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε 2 με 6 μήνες.

Αύξηση όγκου (Σχήμα

Ποιά είναι τα 3 σημαντικά 'V' του Radiesse®;

 1. Όγκος (Volume): Ενίσχυση του όγκου με άμεσα αποτελέσματα και παρατεταμένη δράση, χάρη στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου.
 2. Αξία (Value): Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με λιγότερη ποσότητα προϊόντος (συγκριτικά με άλλα εμφυτεύματα), αλλά και ικανοποιημένοι ασθενείς που παραμένουν για πάντα πιστοί στο συγκεκριμένο προϊόν.
 3. Προσαρμοστικότητα (Versatility): Εύκολα προσαρμόσιμο εμφύτευμα αύξησης όγκου, κατάλληλο για τη διόρθωση των ρυτίδων, την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου και των χεριών και τη διόρθωση ελαττωματικών σημείων.
Χάρη σε αυτόν τον φυσικό τρόπο διόρθωσης των ατελειών, το εμφύτευμα αύξησης όγκου Radiesse® γίνεται παγκοσμίως ολοένα και περισσότερο το αγαπημένο ενέσιμο εμφύτευμα δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών και αισθητικών, για μια αληθινή ανανέωση που διαρκεί.

Αύξηση όγκου (Σχήμα