close pop up
Χρησιμοποιηστε την εφαρμογη μας
και επωφεληθειτε των πλεονεκτηματων & λειτουργιων της.
συνεχεια στην εφαρμογη
facebook
youtubeinstagram

Oxygen Face Spa

Θεραπεία ενυδάτωσης και "θωράκισης" του δέρματος - Αντιγήρανση με… Spa Οξυγόνου!


Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα οξυγόνου στο δέρμα μας σταδιακά ελαττώνονται, αφήνοντας τα κύτταρα με μειωμένη ελαστικότητα και την επιδερμίδα με τις γνωστές, λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 1

Η περίοδος πριν το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική στιγμή για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας με τις κατάλληλες θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις ατέλειες.


Οξυγόνο χρειάζεται... και το δέρμα μας!


Εκτός από την προστατευτική δομή κατά των επιβλαβών βακτηρίων που εισέρχονται ή ζουν στους πόρους της επιδερμίδας, η χρήση της σύγχρονης οξυγονοθεραπείας με προηγμένους ορούς μπορεί να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση του δέρματος.

Η θεραπεία Oxygen Face Spa στοχεύει στην αναστροφή της ανεπάρκειας διοχέτευσης οξυγόνου από τα υποδόρια τριχοειδή αγγεία, παρέχοντας τις κατάλληλες ποσότητες στην επιδερμίδα, ώστε το δέρμα να επανακτήσει τη δυναμική για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της κόπωσης και της γήρανσης.

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 2


Ένα Spa... για το πρόσωπο και τον λαιμό!


Η διοχέτευση οξυγόνου με Μη-Επεμβατικό τρόπο, σε συνδυασμό με την έγχυση πεπτιδίων, υαλουρονικού, βιταμινών και θρεπτικών εκχυλισμάτων, προσφέρει διέγερση της κυτταρικής λειτουργίας, βοηθώντας στην αναδόμηση του δέρματος εκ των έσω. Το οξυγόνο βοηθά στην απορρόφηση των παραγόντων ενυδάτωσης στο δέρμα για μια ομαλότερη εμφάνιση, καθαρότερη υφή και υγιή λάμψη.

Τί περιλαμβάνει η θεραπεία Oxygen Face Spa;


Η θεραπεία περιλαμβάνει 5 διαδοχικά στάδια:

1. Βαθύς Καθαρισμός (Hydra Dermabrasion)
Η θεραπεία ξεκινά με βαθύ καθαρισμό, με τον οποίο απομακρύνονται τυχόν βακτήρια και εξασφαλίζεται ένα καθαρό δέρμα. Το Hydra Dermabrasion χρησιμοποιεί τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του νερού και του οξυγόνου για την αβίαστη, φυσική απολέπιση του δέρματος.

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 3

2. Ψεκασμός Οξυγόνου - Έγχυση Ορού (Κεφαλή Oxygen Injector)
Η κεφαλή της συσκευής εφοδιάζεται με τον κατάλληλο ορό και στη συνέχεια, το καθαρό οξυγόνο ψεκάζεται με πίεση μέσω του ειδικού πιστολιού (Spray Mist Gun) στο δέρμα, επιτρέποντας στον ορό να διεισδύσει βαθύτερα στην επιδερμίδα.
 
...η συσκευή οξυγόνου απελευθερώνει υπό πίεση 90-95% οξυγόνο!

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 4

3. Βιο-Φωτοηλεκτρική Ενίσχυση (Κεφαλή Bio Photoelectric)
Η bio φωτοηλεκτρική κεφαλή (κόκκινο και μπλε, ενεργό φως) βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας άμεσα τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την ικανότητα αποκατάστασης του κυτταρικού ιστού και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 5

4. Υπέρηχοι (Κεφαλές Biopolar RF, Three polar RF / Face & Eyes)
Η υπερηχητική κεφαλή της συσκευής χρησιμοποιώντας κραδασμούς μικροκυμάτων επιδιορθώνει και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και εξομαλύνει τις ρυτίδες σε πρόσωπο και περιοφθαλμική περιοχή.

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 6

5. Μάσκα Αναζωογόνησης
Η μάσκα ολοκληρώνει τη θεραπεία. Εφαρμόζεται για την απομάκρυνση οποιασδήποτε τυχόν ερυθρότητας, ανακουφίζει, ξεκουράζει και τονώνει την επιδερμίδα.

Τί αποτελέσματα θα δω;


Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Όμως, καθώς πρόκειται για φυσική θεραπεία, προτείνονται 4 με 6 επαναλήψεις για τη διατήρηση του άρτιου αποτελέσματος.

Με την οξυγονοθεραπεία διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αναγεννά τη φυσική του λάμψη και ακτινοβολία. Το πρόσωπο αναπληρώνει τα επίπεδα του οξυγόνου στο δέρμα, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του για βελτίωση ρυτίδων και αποκαλύπτοντας μια νεανικότερη εμφάνιση. Παράλληλα, η θεραπεία μειώνει τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό. Χαλαρώνει, ξεκουράζει, αποτοξινώνει, ηρεμεί το δέρμα, αφήνοντας παράλληλα μια αίσθηση καθαρότητας και αναζωογόνησης
 
...η θεραπεία Oxygen Face Spa προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, επαναφέροντας στο δέρμα τη φυσική του λάμψη!

Θεραπεία Oxygen Face Spa - Ένα SPA... Οξυγόνου για την επιδερμίδα! 7

Ποιά είναι τα οφέλη της θεραπείας Oxygen Face Spa;


Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους του δέρματος (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, με ακμή, θαμπό, αφυδατωμένο). Τα οφέλη της θεραπείας Oxygen Face Spa, λόγω της βαθιάς διείσδυσης των ενεργών ορών, περιλαμβάνουν:
  • Αποκατάσταση απαραίτητης υγρασίας στην επιδερμίδα
  • Λαμπερότερη, ομαλότερη, καθαρότερη όψη και υφή 
  • Αύξηση σφριγηλότητας του δέρματος
  • Εξομάλυνση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Διέγερση παραγωγής κολλαγόνου σε κυτταρικό επίπεδο
  • Αναστροφή των βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες

Υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις;


Η κάθε συνεδρία Oxygen Face Spa διαρκεί 40' με 50', ενώ δεν συνοδεύεται από αίσθηση δυσφορίας ή έντονες ερυθρότητες, οπότε η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση.