https://dermaclinic.oasismed.gr/el/prosfores
facebook
youtubeinstagram

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ

...ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και cavitation καταπολεμά κυτταρίτιδα και χαλάρωση, σώματος και προσώπου!


Το καινοτόμο Μη-Επεμβατικό Σύστημα COCOON MEDICAL, ακολουθώντας παγκόσμια ιατρικά πρωτόκολλα, αποτελεί την πλέον σύγχρονη επιλογή στη "μάχη" κατά των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων, σε πρόσωπο και σώμα.

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 1

Ο συνδυασμός των δύο διαφορετικών και κορυφαίων τεχνολογιών, των ραδιοσυχνοτήτων (Radiofrequency, RF) με τους υπέρηχους ή, αλλιώς, σπηλαίωση (cavitation), σε μία μόνο συσκευή, αναδιαμορφώνουν ΑΝΩΔΥΝΑ τα επίμαχα σημεία προσώπου και σώματος, προσφέροντας ένα περισσότερο ομαλό περίγραμμα, χωρίς ατέλειες:
 • τοπική εναπόθεση λίπους
 • κυτταρίτιδα (όλα τα στάδια)
 • χαλάρωση προσώπου και σώματος

Σε ποιά σημεία εφαρμόζεται η θεραπεία;

Η λειτουργία των δύο τεχνολογιών στην ίδια συσκευή μας επιτρέπει να προσφέρουμε face and body contouring, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες τονώνουν και ομαλοποιούν την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και σφριγηλότητα, ενώ οι υπέρηχοι στοχεύουν στην εξάλειψη του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: πρόσωπο, διπλοσάγονο, λαιμός, κοιλιά, μπράτσα, γλουτοί, ψωμάκια, μηροί, γόνατο.

2 σύγχρονες τεχνολογίες... σε 1 μόνο συσκευή!

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 2

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 3

 

Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες;

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς διεγείρουν τη νεοκολλαγονογένεση από τους ινοβλάστες και την παραγωγή ελαστίνης, μέσω ανεκτής και ελεγχόμενης διάχυσης θερμότητας στον λιπώδη ιστό και τους ιστούς-στόχο του δέρματος. Οι μονοπολικές κεφαλές της συσκευής θερμαίνουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ οι διπολικές προκαλούν επιφανειακή θερμότητα. Η θερμική λύση του υποδόριου λίπους συνοδεύεται από παράλληλη σύσφιξη του συνδετικού ιστού στις περιοχές με χαλάρωση και συσσώρευση λίπους.

 • Σμίλευση δέρματος, συρρίκνωση λιποκυττάρων (λιπόλυση, μείωση πόντων, βελτίωση κυτταρίτιδας)
 • Αύξηση κυκλοφορίας, θερμική σύσπαση συνδετικού ιστού (lifting effect, αντιγηραντική δράση)
 • Βελτίωση όψης επιδερμίδας (λείανση, ελαστικότητα, σφριγηλότητα)

Πώς λειτουργεί το cavitation (σπηλαίωση, υπέρηχοι);

Η σπηλαίωση (cavitation) αναφέρεται στη μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και τη ρευστοποίηση του λίπους, μέσω ειδικού υπέρηχου χαμηλής συχνότητας. Το λίπος αποβάλλεται φυσιολογικά από τον οργανισμό, μέσω του λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος. Η καταστροφή των λιποκυττάρων δεν βλάπτει τις παρακείμενες δομές. Οι διαφορετικές και εναλλάξιμες κεφαλές του υπέρηχου διοχετεύουν ενέργεια στα λιποκύτταρα, σχηματίζοντας εντός μικρές φυσαλίδες αερίου. Η διόγκωση και "έκρηξη" τελικά των φυσαλίδων αυτών οδηγεί στην επιτυχή λιποδιάσπαση και τελικά, λιπόλυση.

Καινοτομία και στοχευμένος Σχεδιασμός... στην 'υπηρεσία' της Αισθητικής Ιατρικής

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 4

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 5

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η συνεδρία διαρκεί 20'-60', ανάλογα την περίπτωση. Ο απαιτούμενος αριθμός των συνεδριών ορίζεται με βάση εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες (ένταση και έκταση προβλήματος, προσδοκίες, τρόπος ζωής). Συνήθως κυμαίνονται μεταξύ 6 και 12, οι οποίες πραγματοποιούνται σε μεσοδιαστήματα 10-15 ημερών. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος και καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορεί να ακολουθηθεί ένα σχήμα επαναλαμβανόμενων συνεδριών, για συντήρηση αποτελέσματος.

Τί αποτελέσματα θα δω;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία (ενυδατωμένη επιδερμίδα, ομαλότερη και πιο σφριγηλή), όμως γίνονται ακόμη περισσότερο αντιληπτά μετά την 3η συνεδρία, με προοδευτική βελτίωση τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά το πέρας των συνεδριών). Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν έχουν τη δυνατότητα ν' αναγεννηθούν, οπότε τα αποτελέσματα είναι σχετικά μόνιμα, αρκεί να ακολουθηθεί στη συνέχεια ένας σχετικά ισορροπημένος τρόπος διατροφής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

 • Βελτίωση κυτταρίτιδας (όλων των σταδίων και τύπων)
 • Μείωση πόντων (μέχρι και 3εκ. κατά περίπτωση) σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, γόνατο, μπράτσα, διπλοσάγονο
 • Σύσφιξη δέρματος (χέρια, κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατο)
 • Lifting προσώπου και λαιμού, επαναπροσδιορισμός περιγράμματος
 • Λείανση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης

Γιατί να επιλέξω το COCOON Medical;

Η θεραπεία έχει μόνο πλεονεκτήματα. Αποτελεί ολοκληρωμένη συνδυαστική λύση ενάντια ακόμη και της σκληρής και επώδυνης κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ακόμη και σε παραδοσιακά δύσκολα σημεία, με παράλληλη σύσφιξη, τόνωση και βελτίωση όψης επιδερμίδας, καθώς και facelift effect. Είναι μη-επεμβατική διαδικασία, γεγονός που συνοδεύεται από μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και παραμονής στο σπίτι. Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι εφικτή αμέσως μετά από κάθε συνεδρία. Ο συνδυασμός των ιατρικών τεχνολογιών προσφέρει ασφάλεια, μέγιστη απόδοση, αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα.

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 6

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 7

COCOON Medical: ΝΕΑ Θεραπεία Body & Face για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και φυσικό λίφτινγκ 8

Υπάρχουν παρενέργειες;


Η αίσθηση της θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή είναι καλά ανεκτή, οπότε η διαδικασία θεωρείται ανώδυνη. Ενδεχομένως ακριβώς μετά τη συνεδρία να παρουσιαστεί ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα, συμπτώματα που υποχωρούν από μόνα τους εντός των επόμενων ωρών (χωρίς παυσίπονη αγωγή).


Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, σε περιπτώσεις ατόμων με έντονη φλεβική ανεπάρκεια, σε σημεία ανοικτών τραυμάτων, καθώς και σε άτομα με σοβαρή καρδιακή νόσο ή νευρομυϊκές παθήσεις.