facebook
youtubeinstagram

Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους!


LASER Αποτρίχωση: Η ‘ριζική’ λύση στην επίμονη τριχοφυΐα!


Εάν έχετε κουραστεί από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες αποτρίχωσης σε πρόσωπο και σώμα με συμβατικούς τρόπους (ξυραφάκι, κρέμες, χαλάουα), ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τη λύση ριζικής αποδυνάμωσης της τρίχας και να εμπιστευτείτε τη σύγχρονη μη επεμβατική LASER Αποτρίχωση, που προσφέρει η Αισθητική Ιατρική.
 
Μόνιμη Αποτρίχωση με LASER...
Η ‘No1’ επιλογή γυναικών & ανδρών παγκοσμίως, για την αντιμετώπιση του ‘εφιάλτη’ της επίμονης τριχοφυΐας!

LASER Αποτρίχωση FAQ #01: Αξίζει τον κόπο;

 
Αξίζει… και γίνεται χωρίς κόπο! Το πρόβλημα με τις κλασικές αποτριχωτικές μεθόδους είναι ότι μπορούν να δώσουν μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού δεν έχουν τη δύναμη να απομακρύνουν μόνιμα την τριχοφυΐα. Οι τρίχες σύντομα επανεμφανίζονται, ενώ παράλληλα μπορεί να παρουσιαστούν κι άλλα προβλήματα, όπως θυλακίτιδα (σπυράκια από φλεγμονή, εξαιτίας των τριχών που εγκλωβίζονται στο δέρμα).
 
Αυτά…. μέχρι σήμερα!

Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 1

Η δράση των εγκεκριμένων LASER Αποτρίχωσης προηγμένης τεχνολογίας στοχεύει στη θερμική νέκρωση του βολβού της τρίχας, αφήνοντας ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς, γεγονός που καθιστά την μέθοδο απόλυτα ασφαλή. Η δέσμη φωτός απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη ρίζα της τρίχας και σταδιακά, καταστρέφει το τριχοθυλάκιό της. Αυτό σημαίνει ότι η τρίχα αποδυναμώνεται οριστικά! Οι τρίχες που απομακρύνονται, δεν θα εμφανιστούν ξανά στα σημεία. Επιπλέον, με την LASER Αποτρίχωση αποκλείονται παράλληλα και προβλήματα, όπως θυλακίτιδες και σημάδια.
 
LASER Αποτρίχωση…
Η οριστική λύση στο διαχρονικό «πρόβλημα» της τριχοφυΐας!

LASER Αποτρίχωση FAQ #02: Τί είδους λέιζερ είναι κατάλληλο για μένα;


 Ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και του δέρματος, η δερματολόγος θα επιλέξει εξατομικευμένα το κατάλληλο LASER. Τα είδη LASER Αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται είναι:
 1. Alexandrite GentleLASE Pro™ 755 nm Candela (Αλεξανδρίτης)
 2. Diode LASER Apex 800 Iridex® (Διοδικό)
 •  Το long-pulsed Alexandrite GentleLASE Pro™ (755nm) LASER χρησιμοποιεί ως πηγή τον κρύσταλλο του αλεξανδρίτη. Είναι πολύ αποτελεσματικό σε λεπτότερες τρίχες και πιο ανοιχτόχρωμους τύπους δέρματος. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί και σε πιο σκούρες επιδερμίδες.
 • Το Diode Apex Iridex® (800nm) LASER χρησιμοποιεί παλμούς απαλής ενέργειας. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ έχει εξαιρετική δράση σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες (και μαυρισμένο από ήλιο δέρμα), σε λεπτότερες ή και παχύτερες τρίχες.
 • Το long-pulsed Nd: GentleYAG® (1064nm) LASER χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μήκος παλμού, που σημαίνει ότι πετυχαίνει την ισχυρότερη θερμική δράση. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους τρίχας και δέρματος (και μαυρισμένο από ήλιο δέρμα), αλλά κυρίως σε φωτότυπους IV, V.
Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 2

Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 3

LASER Αποτρίχωση FAQ #03: Πονάει;


Μεγάλο πλεονέκτημα των LASERs Αποτρίχωσης προηγμένης τεχνολογίας είναι η δράση του πατενταρισμένου συγχρονισμένου συστήματος δυναμικής ψύξης DCD (Dynamic Cooling Device). Πριν από κάθε παλμό του LASER, το ενσωματωμένο ψυκτικό (Cryogen) ψεκάζει τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντας εξαιρετική άνεση στον ασθενή, εκμηδενίζοντας την ενόχληση και καθιστώντας την όλη τεχνική τυπικά ανώδυνη (ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές). Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί επιπροσθέτως και χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή, για περισσότερη ακόμη άνεση.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξάλειψη Ανεπιθύμητης Τριχοφυΐας
Χωρίς πόνο...!    Χωρίς σημάδια...!  Χωρίς άγχος επανεμφάνισης...!
 
Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 4

LASER Αποτρίχωση FAQ #04: Πότε θα δω το τελικό αποτέλεσμα;


Οι συνεδρίες LASER Αποτρίχωσης κατά της επίμονης τριχοφυΐας θα είναι λίγες. Μεταξύ 1ης και 3ης συνεδρίας, θα βγει το πλάνο των συνολικών συνεδριών. Συνήθως, θα χρειαστούν περίπου 5 με 7 συνεδρίες, διάρκειας 10’ με 45’-60’ έκαστη. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη των τριχών συντελείται σε 3 φάσεις (αναγένεση, καταγένεση και τελογένεση), χρειάζονται πολλαπλές συνεδρίες, για να μπορέσει να ανακοπεί οριστικά ο κύκλος της τρίχας στη φάση που πρέπει, δηλαδή σε εκείνη της αναγένεσης.

Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 5

LASER Αποτρίχωση FAQ #05: Ποιά είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα;


Γιατί να επιλέξω LASER αποτρίχωση; ... και όχι άλλες μεθόδους! 6
 1. Ταχύτατη, ευέλικτη, ασφαλής μέθοδος, με επιλεκτική δράση.
 2. Παράλληλη αποδυνάμωση τρίχας και αποτροπή εμφάνισης νέων.
 3. Εφαρμογή σε πολλαπλά σημεία και σε όλους τους τύπους δέρματος.
 4. Ανώδυνη σχετικά μέθοδος, με τη μικρότερη δυνατή αίσθηση ενόχλησης και ταλαιπωρίας.
 5. Χωρίς κίνδυνο θυλακίτιδας, χωρίς τραύμα και επιπλοκές, χωρίς παρενέργειες που εμμένουν.
 6. Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες.
 7. Μόνιμο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις τριχοφυΐας.
 8. Εξαιρετικά λεία και βελούδινη επιδερμίδα.
 9. Άμεση επάνοδος στις δραστηριότητες.
 10. Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.