close pop up
Χρησιμοποιηστε την εφαρμογη μας
και επωφεληθειτε των πλεονεκτηματων & λειτουργιων της.
συνεχεια στην εφαρμογη
facebook
youtubeinstagram

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία


Θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες και γνωρίστε τον όμορφο εαυτό σας… από μέσα!


Τί είναι οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες;

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 1


Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες (ενεργοποιημένα αιμοπετάλια PRP- Platelet Rich Plasma) είναι συστατικά του ίδιου του αίματός μας. Στην ουσία, βοηθούν το σώμα μας στην αυτό-αποκατάσταση των βλαβών των ιστών, με την ενεργοποίηση ενήλικων βλαστοκυττάρων, που με τη σειρά τους διαφοροποιούνται σε ώριμα κύτταρα του προς επιδιόρθωση ιστού.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 2

Πώς λειτουργεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία;


Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (Lab. Newmed® PRP) ονομάζεται διεθνώς και VAMPIRE LIFT και γίνεται με τη μορφή μεσοθεραπείας. Αποτελεί μια μέθοδο αντιγήρανσης με πολλά και καλά αποτελέσματα, κατά την οποία χρησιμοποιούνται αυτόλογα υλικά, δηλαδή υλικά προερχόμενα από τον ίδιο μας τον οργανισμό (κύτταρα από το πλάσμα του αίματος), γεγονός που μειώνει σημαντικά τις αντιδράσεις των ξένων - συνθετικών εμφυτευμάτων.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 3


ΣΤΟΧΟΣ είναι η αναγέννηση των ιστών του δέρματος, η οποία προκαλείται ενέσιμα με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα των αυξητικών παραγόντων στην πάσχουσα περιοχή, τόσο περισσότερα ενήλικα βλαστοκύτταρα ενεργοποιούνται και επομένως τόσο γρηγορότερη είναι η διαδικασία της επούλωσης και αναγέννησης.
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Η τεχνική της αυτόλογης μεσοθεραπείας αυξάνει τη βιωσιμότητα
των αυξητικών παραγόντων στα σημεία!

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 4

Ήξερες ότι…;
Η χολιγουντιανή σταρ Κιμ Καρντάσιαν επιλέγει με σιγουριά τη θεραπεία ομορφιάς με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες για να διατηρεί πάντα νεανική, λαμπερή και φρέσκια την όψη της! Αυτή είναι η απάντησή της σε όσους την ρωτούν πώς και δεν επιλέγει το… λίφτινγκ προσώπου!

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP;


Οι εφαρμογές της θεραπείας με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες είναι πολλές και αφορούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άνδρες ως:
 1. Μεσοθεραπεία προσώπου.
 2. Μεσοθεραπεία λαιμού και ντεκολτέ.
 3. Μεσοθεραπεία στα χέρια και τον βραχίονα.
 4. Θεραπεία για τη χαλάρωση του δέρματος.
 5. Θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στα πόδια, τους γλουτούς και την κοιλιακή χώρα.
 6. Θεραπεία εξάλειψης ρυτίδων (ρινοχειλικές αύλακες, περιοφθαλμική περιοχή, περιοχή χειλιών).
 7. Θεραπεία για την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου.
 8. Θεραπεία ουλών ακμής.
 9. Θεραπεία για την εποχιακή τριχόπτωση και την αλωπεκία, καθώς και για την ενίσχυση και σταθεροποίηση μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.
 10. Πλούσια μάσκα προσώπου με εμποτισμό ειδικής γάζας για ανανέωση ή για μετά την μικροδερμαπόξεση.
PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 5

Τί αποτελέσματα θα δω στο πρόσωπό μου;


Πρόκειται ουσιαστικά για την επιτάχυνση και ενίσχυση μιας φυσιολογικής, υγειούς αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού, με πολύ σημαντικά αποτελέσματα:
 • Αύξηση και ανάκτηση ελαστικότητας και σφριγηλότητας δέρματος.
 • Ενδογενής ενυδάτωση δέρματος.
 • Μεγαλύτερη βιωσιμότητα λιποκυττάρων.
 • Διέγερση παραγωγής κολλαγόνου.
 • Αύξηση μεταβολισμού και αναγέννηση κυττάρων.
 • Βελτιστοποίηση αισθητικού αποτελέσματος (λαμπερό δέρμα).
 • Πρόληψη και καταπολέμηση ρυτίδων.
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων.
 • Αισθητή βελτίωση της υφής και της χαλάρωσης του δέρματος.
 • Αισθητή βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα).
 • Αισθητή μείωση της υπερµελάγχρωσης.
PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 6

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω την Αυτόλογη Μεσοθεραπέια PRP;


Συνήθως, απαιτούνται κατά περίπτωση 4 με 6 συνεδρίες, με συχνότητα ανά δεκαπενθήμερο ή ανά μήνα. Στη συνέχεια, ακολουθούν συντηρητικές συνεδρίες 2 φορές το χρόνο. Η θεραπεία για την τριχόπτωση  γίνεται περίπου ανά 20 ημέρες, ενώ για το πρόσωπο και τον λαιμό η εφαρμογή γίνεται ανά μήνα. Η ανανέωση του δέρματος με την αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να φθάσει ακόμη και τους 6 μήνες.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 7

Μπορώ να την συνδυάσω µε άλλες θεραπείες;


Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (Lab. Newmed® PRP) εξατομικεύεται σε κάθε περίπτωση. Αν ο δερματολόγος κρίνει απαραίτητο, μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και με άλλες δημοφιλείς θεραπείες, όπως μικροδερμαπόξεση, LASER ρυτίδων, Βουτολινική Τοξίνη Α ή Υαλουρονικό Οξύ, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 8

Πόσο ασφαλής είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP;


Θεωρείται πολύ ασφαλής μέθοδος. Γίνεται με λήψη μικρής ποσότητας αίματος από το άτομο. Η θεραπεία είναι μη - επεμβατική, δεν αφήνει σημάδια, είναι σύντομη και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας, μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Πιθανές παρενέργειες μπορούν να περιλαμβάνουν ένα μικρό οίδημα ή ήπιο πρήξιμο και συνήθως υποχωρούν μέσα σε 2 με 3 ημέρες.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 9

Πολύ σημαντικό στοιχείο, που κάνει και τη θεραπεία μοναδική, είναι ότι δεν υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις, λόγω του ότι το υλικό λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο, όπως δεν υπάρχουν και μολύνσεις ή κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών.

PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 10

Υπάρχουν αντενδείξεις;PRP, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 11


Η θεραπεία δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το αίμα τους (μη ρυθμισμένος σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια ηπατική νόσος, φορείς ιού HIV). Ακόμη, σε άτομα που λαμβάνουν κάποια αντιπηκτική αγωγή. Επίσης, σε γυναίκες που διανύουν περίοδο κύησης και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αρρυθμίες, μη ελεγχόμενη υπέρταση ή καρδιακή ανεπάρκεια.